Welcome to Our Website

Skab tekster, der konverterer ved at samarbejde med en skrivepartner!

Hvis du driver din egen virksomhed, så har du garanteret  haft brug for at skrive nogle tekster. Det kan være til en hjemmeside, en brochure eller et kampagnebrev. Og du har sikkert tænkt, at det er svært at få budskaberne formuleret, så du synes at dit indhold er værd at læse.

Og det er frustrerende at det skal tage så lang tid! Der er da ikke nogen, der kender din virksomhed bedre end dig. Og du har faktisk også andet at lave. Og sælger de tekster, du skriver overhovedet noget?

Men hvorfor skulle du også bruge al den tid på at skrive? Overlad det til de professionelle tekstforfattere!

En professionel samarbejdspartner, der kan hjælpe dig i arbejdet med dine tekster

Hos https://dintekstforfatter.dk kan du få professionelle tekstforfattere til at hjælpe dig med at formulere den helt perfekte salgstekst. Og hvad er så den perfekte salgstekst?

Det er en tekst, der virker perfekt i den sammenhæng, den er i. Det kan være, at det skal være en tekst, der beskriver et produkt. Eller en tekst, der skal sælge – eller føre til, at læseren følger et link for at læse mere. Eller det kan være en kampagnetekst.

Hver teksttype har sine egne karakteristika, og det er vigtigt at du arbejder sammen med nogen, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken sammenhæng du skriver i – og dermed hvilken teksttype, der passer til.

Brug en persona som instrument i dit skrivearbejde

Et af de mange tricks i en tekstforfatters arsenal er det at skabe en persona. En persona er en til lejligheden opfundet person, som repræsenterer din målgruppe.

Og hvorfor skriver vi så til en persona? Det gør vi, fordi det er lettere at skrive til et menneske end det er at skrive til en generisk målgruppe, der er repræsenteret af nogle tal eller andre fakta om dem.

Som tekstforfatter får man mere effektivt sluppet de kreative tanker løs, når man kan forestille sig, hvordan en repræsentant for målgruppen ser ud. Det er enklere for os at tale om en konkret fysisk person, hvis vi kan se dem for os.

Men det er blot en blandt mange mulige værktøjer, som man kan trække på som tekstforfatter. Så hyr en tekstforfatter til dit skrivearbejde, så du kan fokusere på alle mulige andre ting, som det handler om i din virksomhed.